BYD LVS premium

About the BYD

BYD Logo

BYD Company Ltd. is een van de grootste particuliere ondernemingen in China. Sinds de oprichting in 1995 heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld tot een deskundige op het gebied van oplaadbare batterijen en heeft het zich actief ingezet voor duurzame ontwikkeling. Door succesvolle wereldwijde uitbreiding van haar hernieuwbare energieoplossingen, is BYD actief in meer dan 50 landen en regio’s. Door het creëren van een energie-ecosysteem dat geen uitstoot veroorzaakt, met betaalbare zonne-energie, betrouwbare energieopslag en geavanceerd elektrisch transport, heeft BYD de marktleiderspositie verworven in de energie- en transportsector. Het bedrijf is genoteerd aan de beurzen van Hong Kong en Shenzhen.

Thuisbatterij

BYD biedt drie soorten thuisbatterijen aan.

HV PREMIUM

BYD HV premium

De Battery-Box Premium HVS is opgebouwd uit 2 tot 5 HVS-batterijmodules die in serie zijn geschakeld om zo een bruikbare capaciteit van 5,1 tot 12,8 kWh te realiseren. Door maximaal 3 identieke Battery-Box Premium HVS direct parallel te schakelen, kan een maximale capaciteit van 38,4 kWh worden behaald. Het systeem biedt de mogelijkheid om later HVS-modules of parallelle HVS-stacks toe te voegen, waardoor het schaalbaar is.

LVS PREMIUM

BYD LVS premium

De Battery-Box Premium LVS is een accupack op basis van lithium-ijzerfosfaat (LFP) en is ontworpen om te gebruiken in combinatie met een externe omvormer. Het accupack bestaat uit 1 tot 6 parallel gestapelde batterijmodules LVS, waardoor een bruikbare capaciteit van 4 tot 24 kWh mogelijk is. Als er tot 16 Battery-Box LVS 16.0 parallel worden aangesloten, kan een maximale capaciteit van 256 kWh worden behaald. Bovendien is het mogelijk om later op te schalen door LVS-modules of parallelle torens van 1 tot 4 modules toe te voegen.

LVL PREMIUM

BYD LVL premium

De BYD Battery-Box Premium LVL is een lithium-ijzerfosfaat (LFP)-accu die geschikt is om te gebruiken in combinatie met een externe omvormer. Dankzij de aanwezigheid van een controle- en communicatiepoort (BMU) is het mogelijk om de Battery-Box Premium LVL te schalen en aan te passen aan de specifieke projectvereisten, ongeacht de omvang van het project. Het systeem kan worden gestart met de Battery-Box Premium LVL15.4 (15,4 kWh) en vervolgens op elk gewenst moment worden uitgebreid tot 983 kWh door maximaal 64 batterijen parallel te koppelen. Bovendien kunnen twee LVL-batterijen op elkaar worden gestapeld.

Beschikbaar in de volgende winkels

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8 Geweldig!

Applicaties

  • Backup and Off-Grid
  • Optimalisatie van het eigen verbruik
  • Elke toepassing
  • BYD's LFP-batterijen

Voordelen

  • Hoge spanning
  • Breidt uit wanneer je wilt
  • Makkelijke installatie
  • Flexibele configuratie

Beste laadpalen voor thuis